AHA gyümölcssavas hámlasztás (Arckezelés), Érd

AHA gyümölcssavas hámlasztás (Arckezelés), Érd
A gyümölcssavas hámlasztás során fellazítják és eltávolítják a bőrfelszín és ahhoz közeli elhalt hámsejteket és megújulásra serkentik őket. Szinte minden bőrproblémánál alkalmazható: száraz, ráncos, pattanásos, aknés, májfoltos és érzékeny bőrre egyaránt. Kúraszerűen javasolt végezni, elsősorban a téli időszakban.
Alkalmak száma (bérletek): 1, 10
Szűkítés
3 szalon

Miért ajánljuk? - Bőre simává és ragyogóvá válik - Az arcszín friss és üde lesz - Az öregségi és pigmentfoltok halványodnak - Az apró ráncok eltűnnek - Az aknés bőr állapota látványosan javul - A heges bőrfelület szebbé válik - Kifejezetten ajánlott dohányosok bőrének kezelésére Keresse AHA gél (kódszáma:287) termékünket az üzletkötőinknél, próbálja ki és bőre néhány hét alatt csodálatosan ragyogni fog. Gyümölcssavas termékeink mindennapos használatával csodálatos eredményeket érhetünk el néhány hét alatt. Ez azt jelenti, hogy a kezelés nagy részét otthon végezzük. Ezért nagyon fontos, hogy a kozmetikusnak tájékoztatnia kell a vendégét a termék szakszerű, helyes használatáról. Természetesen a kozmetikus ajánlja, hogy a szokásos kozmetikai kezelés részeként időnként egy jóval hatásosabb hámlasztást végez a vendég arcán a kozmetikában. Hogyan hat : Vizes alapú termék, alpha hydroxy savat ún. gyömölcsavat tartalmaz, melynek hatására a sejtek közötti ragasztóanyag (mely az elhalt sejteket a bőr felületén tartják) feloldódik. Az AHA gél mindennapos használatával fokozatosan elősegítjük a bőr hámlasztását. A bőr saját védekező mechanizmusa révén a hámlasztás fokozza a friss bőrsejtek képződését a régiek helyett. Amennnyiben néhány hónapig folytatjuk az AHA hámlasztó kezelést, tulajdonképpen fokozatos bőrmegújulást érünk el. A bőr megújítása jobban hidratált bőrt eredeményez, a bőrszín világosabb lesz, kevesebb lesz a pigmentációs folt és kevésbé lesz ráncos. 3 fő paraméter határozza meg az AHA sav erősségét (a kezelés hatékonyságát): - A savak koncentrációja - A termék pH értéke (minél alacsonyabb a PH érték, annál erősebb az elért hatás) - A vivőanyag: a vizes alapú vivőanyag (gél vagy olajmentes krém) a leghatékonyabb, az olajos összetevők a krémben csökkentik a savak hatását. Fontos megjegyeznünk azonban, hogy a bőrirritáció lehetősége megnő a hámlasztás intenzitásával. Könnyen át lehet lépni a biztonságos határokat és ezáltal komoly bőrirritáció alakulhat ki. A kozmetikai kezelést mindig biztonságos keretek között végezzük a bőrtípusnak megfelelően! Milyen bőrtípusra alkalmazhatjuk az AHA kezelést? Nap által károsodott bőr Durva, idősödő, száraz bőr Zsíros, pattanásos, heges bőr "Dohányos bőr", az erek zártak a bőr felszínén (cuperose). Óvatos, fokozatos kezelést igényel. A legtöbb bőrtípusnál bőrmegújíulási folyamatok elősegítéseként. Az Anna Lotan kezelés fő alapelvei: - Vegyük figyelembe a bőr jelzéseit. Jó minőségü termékkel kellemes érzetet akarunk kelteni! Nincsenek 8220 csodás eredmények 8221 fájdalmas, kellemetlen kezeléssel! - A kezelés intenzitásában mindig a lépcsőzetesség elvét alkalmazzuk. A temékek hatékonyságát erősíthetjük vagy gyengíthetjük különféle anyagok hozzáadásával 8211 a vendégek bőrtípusának megfelelően. - A hámlasztás kevésbé okoz irritációt és jobb eredmény érhető el a jól előkészített bőrön. Az előkészítés különösen nyugtató hatóanyagokkal végzett intenzív hidratálást jelent.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

GUINOT KEZELÉSEK

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai
Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.